VÅRA TJÄNSTER

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Med mer än 35 års erfarenhet så vågar vi påstå att vi har kompetens och erfarenhet för de flesta arbeten som förekommer i byggbranschen. Vi utför köksbyten och badrumsrenoveringar, om- och tillbyggnation, tak- och fasadrenovering och mycket mer.

Vi utför gärna både små och stora jobb. Vi har nära samarbete med elektriker, rörmokare och målare och kan på så vis erbjuda dig en helhetslösning där vi sköter allt från planering till samordning och genomförande. Du behöver bara ha kontakt med oss och kan själv släppa all planering och kontroll.

 Vi finns aldrig längre bort än ett telefonsamtal och vi kommer gärna och tar en titt på vad du vill ha gjort.

ROT-AVDRAG

Naturligtvis kan du utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som gör det billigare för dig att renovera ditt hem. Om du planerar att helrenovera ditt hem så kan du ansöka om nytt ROT-avdrag varje år och på några års sikt kan du ha ett helrenoverat hem till en mycket förmånlig kostnad. ROT-avdraget är dessutom kopplat till individer så om man är två som står på det hus man vill renovera så kan båda ansöka om ROT-avdrag till samma projekt. Låter det rörigt? Fråga oss så reder vi ut begreppen åt dig.

Mer information om ROT-avdraget finns på Skatteverkets webbsajt »

Ett nytt kök monteras av Qvistqaards Snickerier AB.
Ett nytt kök monteras av Qvistqaards Snickerier AB.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

JKS Golv logga
Witab logga
HTH Köksforum logga
GBJ Bygg logga
Fellessons logga